2020-08-19 08:18:03• hírek • Bede Emőke

Több mint 200 szabad állás várja a munkavállalókat

Fotó: freepik.com
Fotó: freepik.com

Az új típusú koronavírus nem csak a járvány által érintett országok egészségügyi rendszerét állítja kemény próba elé, hanem a gazdaságot is. Nagyon sok alkalmazottat kényszerszabadságra küldtek, másokat pedig már egyáltalán nem várnak vissza a munkahelyükre.

Talán az e helyzetbe került személyek örömmel fogadják a hírt, hogy megyénkben egyre több szabad állást jegyeznek. A munkaerő-foglalkoztatási ügynökség legfrissebb tájékoztatása szerint jelenleg 209 betöltetlen helyre várják a munkavállalókat. Ezek közül csupán 10-hez kell felsőfokú végzettség, 126-ra azok is bátran pályázhatnak, akik középfokú végzettséggel rendelkeznek, 73 helyre pedig jószerével bárki jelentkezhet, hisz semmilyen előképzésre nincs szükség.


Az eheti összesítés szerint keresnek 25 ipari inast, 23 alkatrész-összeszerelőt, 11 asztalost, 11 bolti eladót, 7 asztalost és 4 biztonsági őrt is. Noha most csak azokat a területeket emeltük ki, ahova a legtöbb munkatársat várják, viszont ide kattintva lehet még böngészgetni a listát, hiszen néhány más munkakörben is szükség van 1-2 emberre.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: